att få leva min dröm

Hantverk har alltid varit en del av mitt liv - den har funnits i min närhet sedan barnsbenen. Min mormor lärde mig tidigt att virka och sticka och min mamma förverkligade sitt hantverk genom måleri och väveri. Jag såg hur vackra ting kunde växa fram ur en tanke, en känsla eller helt enkelt bara ur en stunds avkoppling.
För mig handlar hantverk om just det - att förmedla känslor med hjälp av olika material. Just därför är kvalitet så viktigt för mig - varje skapelse är en del av mig, en unik produkt där min kreativitet fått flöda.

Genom åren har jag provat på olika hantverk samt jobbat med olika tekniker och material som mer eller mindre fångat mitt intresse. Det har alltid funnits en stor nyfikenhet och drivkraft att vilja lära mig mer om nya hantverk/handarbeten. Jag har därför en stor bredd och praktisk kunskap från hantverket.

Eftersom jag självt haft förmånen att upptäcka min kreativitet genom hantverket och vet vilken glädje och tillfredsställelse det kan ge håller jag även kurser. Det är fantastiskt att få vägleda människor in i hantverkets härliga värld och få se dem upptäcka deras egen kreativitet.

Sedan början av 2013 har jag förmånen att leva min dröm fullt ut och kan nu på heltid skapa hantverk från hjärtat!

Åsa Sandh
 

har du egna idéer

Har du förslag på produkter eller design? Tveka inte att höra av dig - jag är alltid öppen för inspiration!

Min passion - luffarslöjd

Ända sedan jag hösten 2011 gick en kurs i trådslöjd/luffarslöjd har den varit en del av mig. Det är ett fantastiskt roligt hantverk utan kreativa gränser.